Spelers foto

Spelers

Gedetailleerde spelersinfo zoals aantal wedstrijden, een overzicht van alle gespeelde wedstrijden, gele/rode kaarten, nationaliteiten, gespeeld voor beide teams en een superhandig huidig selectie-overzicht.

Aantal duels: wie speelde de meeste wedstrijden voor bijv. FC Utrecht? Of als je de vakjes team en seizoen leeg laat: wie is recordhouder in de eredivisie? Ook per speler: dus hoeveel wedstrijden speelde Johan Neeskens voor Ajax?

Wedstrijd overzicht per speler: welke wedstrijden speelde een bepaalde speler? In dat overzicht vind je basisplaatsen, in- en uitvalbeurten, kaarten en goals per wedstrijd terug. Met een doorklik op verslag en wedstrijd (opstelling)

Overzicht speler tegen. Voorbeeldvraag: welke duels speelde bijv. Dusan Tadic tegen FC Twente? Met wedstrijdgegevens en doorklik op verslag en wedstrijd (opstelling)

Meeste gele kaarten: welke speler kreeg de meeste gele kaarten. Uit te splitsen in competitie, team en seizoen

Meeste rode kaarten: welke speler kreeg de meeste rode kaarten. Uit te splitsen in competitie, team en seizoen

Gespeeld voor beide teams. Handig mbt tot voorbeschouwing. Op het programma staat FC Twente - PEC: welke spelers speelden ooit voor beide clubs?

Nationaliteiten in (Team). Stel Heerenveen contracteert een Irakees. Met deze query kun je alle Irakezen die ooit voor Heerenveen hebben gespeeld tevoorschijn toveren. Hetzelfde geldt voor nationaliteiten van coaches.

• Nationaliteiten in (Competitie). Stel FC Groningen haalt een Afgaanse speler. Is hij de eerste in de eerste divisie? Of PEC Zwolle stelt een Finse trainer aan; de eerste in het betaalde voetbal?

Selectie duels: een prachtig overzicht van de aantallen wedstrijden die spelers van een bepaalde ploeg hebben gespeeld, uitgesplitst in huidig team en totaal in Nederland. De gele vakjes kondigen een jubileumwedstrijd aan, bijv 99. Dan weet je dat de honderdste eraan komt.