FC Emmen: 'database Voetbalarchief.nl zeer gewaardeerde toevoeging'

16 aug 2021

Eén van de BVO's die gebruik maakt van de database achter Voetbalarchief.nl is FC Emmen. 

De Drentse eerstedivisionist gebruikt sinds kort de gegevens uit het enorme cijferarchief en de eerste ervaringen zijn bijzonder positief. Manager Marketing en Communcatie Marc Timmer: "Voetbalarchief.nl combineert de historische data met interessante lijsten en andere statistieken, het is daarmee een zeer gewaardeerde toevoeging aan onze voorbeschouwingen, programmaboekjes en nog veel meer."

Veel minder zoekwerk

Het abonnement bespaart de communicatie-afdeling van FC Emmen een hoop zoekwerk. Zoeken in de query's van Voetbalarchief.nl betekent op een eenvoudige manier toegang tot veel en leuke content. "Het bijhouden van een archief is voor een club met weinig personeel niet te doen. Je bent grotendeels afhankelijk van wat je online kunt vinden, maar zeker over de wedstrijden van dertig jaar geleden is weinig te vinden. Nu kunnen we alles terugvinden tot aan onze eerste wedstrijd in het betaalde voetbal in 1985."

Al deze informatie is afkomstig uit de database van Voetbalarchief.nl. Ook interesse? Neem dan contact met ons op.

Basis

Geschikt voor de hobbycijferaar die af en toe iets wil opzoeken over zijn favoriete club of speler.

Pro

Ideaal voor regelmatig gebruik. Kleinere fansites van spelers of clubs bijvoorbeeld.  Of voor een speciaal project zoals een jubileumboek of voetbalquiz. 

Ster

Voor beroepsmatig gebruik. Kranten, magazines, grote fansites etc, krijgen een schitterende bron om artikelen met waardevolle info van extra kleur te voorzien.