Go Ahead Eagles: 'Voetbalarchief.nl ideale uitvalsbasis voor content'

5 oktober 2021

Bij een prachtige klassieke club als Go Ahead Eagles hoort dito content. Die wordt in de Adelaarshorst volop gevonden in de database van Voetbalarchief.nl

In een paar weken is Voetbalarchief.nl een meer dan bruikbaar instrument geworden voor de media-afdeling van Go Ahead Eagles, die wordt aangestuurd door Wouter Rutgers. "Ook in de voetbalwereld geldt: content is key. Maar dan moet je wel weten welke content relevant is voor je kanalen op dat moment. Voetbalarchief.nl vormt hiervoor de ideale uitvalsbasis", vertelt Rutgers.

Inhoud en gebruiksgemak

De Deventer-club heeft nu de beschikking over de statistieken van alle eredivisiewedstrijden die ooit werden gespeeld en nagenoeg alle gegevens van de duels in de eerste divisie. Rutgers: "Het is een schat aan informatie en statistieken, die helpen bij het verrijken van de content op je clubkanalen! En het mooiste: al die tienduizenden wedstrijden, goals en andere statistieken zijn in een paar klikken te vinden door het grote gebruikersgemak van de site."

Al deze informatie is afkomstig uit de database van Voetbalarchief.nl. Ook interesse? Neem dan contact met ons op.

Basis

Geschikt voor de hobbycijferaar die af en toe iets wil opzoeken over zijn favoriete club of speler.

Pro

Ideaal voor regelmatig gebruik. Kleinere fansites van spelers of clubs bijvoorbeeld.  Of voor een speciaal project zoals een jubileumboek of voetbalquiz. 

Ster

Voor beroepsmatig gebruik. Kranten, magazines, grote fansites etc, krijgen een schitterende bron om artikelen met waardevolle info van extra kleur te voorzien.